PES 2006 Torrent indir



Dijital oyunların ortaya çıkmaya başladığı günden bu yana tartışmasız en popüler ve gelişimine düzenli olarak devam edilen türler arasında yer alan spor ve en başta futbol oyunları, Konami’nin 2001 yılından bu yana gelişimini sürdürdüğü Pro Evolution Soccer serisi ile birlikte de gerek Asya gerekse Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde başarılara ulaşmaya devam etmekte.

Özellikle üçüncü nesil konsollar ile birlikte bir dönem sektörün en üstün serisi kabul edilen FIFA’yı dahi geride bırakmayı başarmış olan Konami, seri içerisinde bir klasik haline gelen Pes 6 full ile birlikte de sekiz seneyi aşkın süredir oyuncuların takdirini kazanmayı başarmakta.

Grafiksel yapı olarak günümüz oyunlarına göre demode olarak nitelendirilebilinse de genel oynanış yapısının gerçeğe uygunluğu ile yoğun takdir kazanan Pes 6 indir, konsollar ve PC’lerin yanı sıra PSP versiyonu ile birlikte mobil konsollar alanında da takdire şayan yapısını elde etmiş durumda. Pes 6 içerisinde dünyanın farklı bölgelerinden pek çok ekip ile şampiyona ve liglere katılmak mümkün.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
Sistem: Windows XP/7/8/10
İşlemci: 2.0 GHz, Çift Çekirdekli
Bellek: 512 MB
Grafik: 256 MB


Serinin tüm oyunları için PES Serisi indir
Oyun: PES 2006
Tür: Spor
Platform: PC
Boyut: 3.20 GB
Crack: RELOADED
Eklenme: 19 Nisan 2020

Yorumlar

    1. reloaded.nfo dosyasını Notepad ile açın orada install kısmında kurulum için gerekli seriali buluyor olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir