Armored Brigade Complete Torrent indir



Zırhlı Tugay Komple Paketi, İtalya, Yugoslavya, Fransa ve Belçika Silahlı Kuvvetleri ekleyerek temel oyunu ve tüm DLC’leri içerir.

Zırhlı Tugay, gerçekçilik ve oynanabilirliğe odaklanan gerçek zamanlı bir taktik savaş oyunudur. Oyun Close Combat, Steel Panthers ve Flashpoint Campaigns: Red Storm gibi klasiklerden ilham aldı. Zırhlı Tugay’da Soğuk Savaş ısındı ve Avrupa bir kez daha çatışma ile parçalandı. “Demir Perde” NATO bayrağı altında toplanan Batı Güçlerini Sovyetler Birliği ve Varşova Paktı Müttefiklerinden ayırıyor.

Zırhlı Tugayı Ulus Paketi: İtalya – Yugoslavya DLC oyuna iki yeni ulus ve ordularını ekliyor.

İtalyan Ordusu, ışık ve destek birliklerinin karışımı sayesinde savunma operasyonları için daha uygundur. Bazı birimler daha iyi eğitilmiş veya daha iyi donanımlıydı, örneğin ünlü Alpini dağ birlikleri veya seçilmiş zırhlı ve mekanize tugaylar.

Yugoslav askeri doktrini, geniş alan ordusunu II.Dünya Savaşı’ndaki Partizanların gerilla deneyimi ile birleştirmeye odaklandı. Planlamada bu, silahlı kuvvetlerin ülke çapında cephede geleneksel savaş yapmalarını, rezervler için zaman kazanmalarını ve genel nüfusun harekete geçmesini gerektirecektir.

Zırhlı Tugay Ulus Paketi: Fransa – Belçika oyuna iki yeni ulus ve ordularını ekliyor.

1970’lerin Fransız formasyonlarının çarpıcı bir özelliği, amaçlanan operasyon tarzları nedeniyle tank ağırlıklarıydı. Taktikleri ABD Zırhlı Süvari Alaylarına (ya da aslında 2.Dünya Savaşı öncesi Bölümü Légère Mécanique) daha yakındı. 1940 DLM gibi, mekanize alaylar, önceki ejderha portları gibi çalışacak, düşmanı bulup geciktirecek ve durumu tank alayları tarafından bir karşı saldırı için hazırlayacaktı.

1967’den beri NATO’ya ev sahipliği yapan Belçika, güvenilir ve güvenilir bir müttefik olarak faaliyet göstermeye her zaman büyük önem vermiştir. Nüfusunun küçüklüğüne ve sömürgeci taahhütlere rağmen, Belçika NATO kolektif savunmasına önemli bir katkıda bulunmayı başardı ve Ordusunun yarısını Belçika I Kolordu’nun bir parçası olarak FRG’ye yerleştirdi. Ordunun geri kalanı, yerel jandarma ve yedek kuvvetler tarafından savaş zamanında artırılacak düzenli ordu birimlerinden oluşan, kendi topraklarının savunulmasından sorumlu İçişleri Kuvvetleri’ni içeriyordu. ‘


Minimum Sistem Gereksinimleri:
Sistem: Windows 7/8/10
İşlemci: 1 GHz
Bellek: 1 GB RAM
Grafikler: 512 MB VRAM
Depolama: 1 GB
Ses: Uyumlu ses kartı



Oyun: Armored Brigade Complete
Tür: Strateji
Platform: PC
Boyut: 496 MB
Crack: GOG
Eklenme: 22 Mart 2020

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir