Broken Lines Torrent indir



Kadronuz, alternatif bir tarih Doğu Avrupa’nın kalbinde, düşman hatlarının arkasına çarptı. Onları destekleyecek bir akıl ya da liderlik olmadan, bu askerler savaşın dehşetini kırmadan önce evlerine geri dönmelidirler. Takım çalışması ve strateji çok önemlidir…

Her askerin kendi kişiliği ve daha sonra ne olması gerektiği konusunda fikirleri vardır. Bazıları onları düşman topraklarında bırakan kazaya neyin neden olduğunu araştırırken, diğerleri düşük kalmak ve kurtarma için beklemek istiyor. Hatta firar fısıltıları bile var.

Siz bu ragtag asker grubunu güvenlik ve olası kurtarmaya yönlendiren “görünmeyen el” sizsiniz. Bir sonraki adımın hangi yoluna gidileceği kadar basit bir seçim veya gizemli düşmanlarını nasıl ele alacak kadar ciddi bir şey olsun, verdiğiniz her karar ciddi ve önemlidir.

Broken Lines, taktiksel bir RPG’yi hikaye odaklı oyun ile birleştirir. Askerleriniz savaşın zihinsel gerginliğiyle savaşırken, onlara savaşta komuta etmeniz gerekecek – düşmandan kaçacaklar mı, yoksa düşmanlarıyla kafa kafaya mı gidecekler?

Savaş, sıra tabanlı bir taktik RPG’ye benzer, ancak askerler sadece eylem aşaması başladığında hareket eder. Ancak, yeni düşmanlar ve tehlikeler ortaya çıktığında, oyun bu yeni değişikliğe tepkinizi planlamanıza izin vermek için duraklar. İlerlemeye devam edecek misiniz, yoksa geri çekilip yardım mı arıyorsunuz?

Yaptığınız seçimler, hikayeyi farklı bir kampanya sonlarına götürme isteğinize göre şekillendirecektir. Akıllıca seçim yapın, çünkü oyundaki ilerlemeniz sadece komuta ettiğiniz askerleri değil, aynı zamanda bir bölgeyi ve burada yaşayan herkesi de etkileyecektir. Ancak, askerlerinizin kadro için neyin iyi olduğu konusunda kendi görüşlerine sahip olduklarını da aklınızda bulundurmalısınız, bu yüzden onların yapmasını istediğiniz şey ile kadroyu yüksek ruhlarda tutmak için neyin iyi olduğu arasında bir denge kurmalısınız.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: i5-5700 2Ghz
Bellek: 8 GB RAM
Grafikler: Grafik: GeForce GT 750M 2GB veya benzeri
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 6 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: I7-7700 4Ghz
Bellek: 16 GB RAM
Grafikler: GTX1050
DirectX: Sürüm 10
Depolama: 6 GB kullanılabilir alan



Oyun: Broken Lines
Tür: Strateji
Platform: PC
Boyut: 2,63 GB
Crack: GOG
Eklenme: 19 Mart 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir