Hard West + Scars of Freedom Torrent indir



Daha önce hiç görmediğiniz gibi bir ortam sunan Wild West’e hoş geldiniz. Trajik bir olay dönüşü bir kişiyi doğaüstü kaos ve intikam yoluna düşürdüğünde, kendisini haksız yere vahşice avlamalı. Warren’ı insan ruhunun en karanlık girintilerine inişinden takip edin ve zor seçimlerle ve hatta daha zor sonuçlarla dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışın. Çünkü bu dünyada, ölüm sürekli bir varlıktır ve insan kavrayışının ötesinde güçlerle yaptığınız siyah kargaşa, etrafınızdakileri sonsuza dek izleyecektir.

8 eşsiz hikaye tabanlı senaryo ile savaşın ve hayatta kalın. 40’tan fazla bireysel olarak tasarlanmış sıra tabanlı dövüş görevinde kendinizi deneyin. Hard West dünyasına daha derinlere inin ve kaderi sizinkilerle iç içe geçmiş renkli oynanabilir karakterlerin kadrosuyla tanışın.

Birlikte oyundaki antik güçlerin nihai planlarını ortaya çıkarmak için bölücü seçimler yapmanız gerekecektir, çünkü oyun sırasında yaptığınız seçimlere bağlı olarak birden fazla son içeren derin bir anlatı hikayesi ortaya çıkarırsınız.

Ana ve isteğe bağlı hedefleri, keşif, takas, hazine avcılığı ve daha fazlasını tamamlayarak oyun boyunca kazanılan benzersiz kartları toplayarak ve donatarak yeni özel yetenekler edinin. Bu kartlar daha da güçlü kombinasyonlar oluşturmak için kombine edilebilir ve savaşta ilave seçenekler sunar.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
Windows: Vista / 7/8/10
İşlemci: AMD Athlon 64 X2, 2.6 GHz / Intel Core 2, 2.6 GHz
Bellek: 4GB RAM
Grafik: Radeon HD 4670 (512 MB) / GeForce GT 430 (1024 MB)
DirectX: Sürüm 10
Sabit Sürücü: 6 GB boş alan



Oyun: Hard West + Scars of Freedom
Tür: Macera, Rol Yapma (RPG), Strateji
Platform: PC
Boyut: 6.95 GB
Crack: CODEX
Eklenme: 24 Mayıs 2019

Yorumlar

    1. Merhaba bildirim için teşekkürler, torrent ve magnet indirme linkleri CODEX sürümüne güncellenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir