1971 Project Helios Torrent indir



1971 Project Helios, modern savaş askeri taktiklerini ve yakın dövüşü birleştiren sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Ateşli silahlar ve araçlar azdır, çatışmalar ve düşmanlıkların sonu yoktur ve korkunç dondurucu soğuk, yolundaki dostları ve düşmanları yok eder.

Sekiz karakter, ortak bir amaç için güçlerini birleştirmek zorundadır: Büyük bir stratokrasinin kaçırdığı önemli bir bilim adamını bulun. Yolları boyunca akıncı saldırılarından kaçınmaları, askeri karargahları araştırmaları ve tehlikeli bir teknolojik karşıtı dini tarikatın topraklarına sızmaları gerekecek.

– Taktik Savaş. Her biri benzersiz birimleri, stratejisi ve avantajları olan üç farklı fraksiyona karşı savaşın. Askerler, keskin nişancılar, kaygan haydutlar, soğuğa dayanıklı şövalyeler … Düşmanlarınızı inceleyin, her hareketi planlayın ve tüm çatışmalara uyum sağlayın!
– Keşif. Askeri yerleşim bölgelerinden ortaçağ zindanlarına kadar çeşitli yerlerde seyahat edin. Orada fulgor, karakterleriniz için yeni ekipman ve içinde bulunduğunuz dünyanın ve karşılaştığınız hiziplerin bilgi parçalarını arayabilirsiniz.
– Beceri Ağaçları. Her karakterle uyumlu ekipman buldukça, yeni becerilerin kilidini açıp yükseltebilir ve stratejiniz için mükemmel yapılar oluşturmak için bunları birleştirebilirsiniz.
– Kaynak yönetimi. HP’nizi eritmek, soğuma sürelerini azaltmak ve düşen birimlerinizi yeniden canlandırmak için bulabileceğiniz tüm fulgorları kullanın.

Kampanya, her biri kendi sorunları ve çıkarları olan sekiz kişinin belirli bir kişiyi bulmak için geçici bir ittifaka katıldığı donmuş bir dünyada geçiyor: Dr Margaret Blythe. Onun bulunduğu yerin izinde seyahat edecekler, omuz omuza savaşacaklar ve kaçınılmaz olarak diğerlerini tanıyacaklar. Bazı stratejik ve kişisel kararlara bağlı olarak, bu karakterleri olası üç sondan birine doğru yönlendireceksiniz.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7/8/10 (64 bit)
İşlemci: Intel Core i5-760 / AMD Phenom II X4 965
Bellek: 6 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 580 / AMD Radeon HD 7870
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan



Oyun: 1971 Project Helios
Tür: Strateji
Platform: PC
Boyut: 765 MB
Crack: GOG
Eklenme: 08 Ağustos 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir