Frontline: World At War Torrent indir



Frontline: World At War, strateji severlerin kesinlikle atlamaması gereken bir İkinci Dünya Savaşı temalı oyun. Oyunda, savaşın cephe hatlarında, düşmanı alt etmek için hamlelerinizi yaparken, tarihin akışını değiştirecek kararlar alıyorsunuz. Strateji oyunlarındaki o klasik “sadece bir tur daha” hissi burada “sadece bir zafer daha” şekline dönüşüyor.

Oyun, taktiksel kararları ve uzun vadeli planlamayı ön planda tutuyor. Bir yandan ordularınızı yönetirken, diğer yandan kaynaklarınızı akıllıca kullanmanız ve düşmanın zayıf noktalarını hedef almanız gerekiyor. Her hamle, sanki gerçek bir general gibi düşünmenizi gerektiriyor. Ve inanın, sandalyenizde otururken bile adrenalin dolu hissedeceksiniz!

Cephelerde ilerledikçe, her bir kararınızın ağırlığını hissetmekten kaçınmanız imkansız. Karşınızda, zeki bir yapay zeka var; yani sadece tanklarınızı ileriye sürmekle iş bitmiyor. Her hareketiniz, karşı tarafın hamlesini belirleyebilir, bu yüzden her adımınızı iki kere düşünün.

Frontline: World At War, oyunculara gerçekçi bir savaş simülasyonu sunuyor. Grafikler ve ses efektleri, sizi doğrudan İkinci Dünya Savaşı’nın kalbine taşıyor. Topların gürlemesi, tüfeklerin ateşlenmesi ve strateji masasındaki haritalar, her şey o kadar etkileyici ki, ekran başından kalkmak istemeyeceksiniz.

Ve unutmayın, bu oyun sadece hızlı düşünmekle kalmıyor, aynı zamanda diplomatik yeteneklerinizi de sınama fırsatı veriyor. Müttefiklerle ittifaklar kurabilir ve barış anlaşmaları yapabilirsiniz. Tabii ki, her zaman arkadan bir hançer yemeye hazır olun; politika bu oyunun da bir parçası!

Eğer strateji oyunlarına ve tarihi çatışmalara ilginiz varsa, Frontline: World At War size saatlerce eğlence ve zihinsel meydan okuma vaat ediyor. Biraz tarih, biraz taktik ve bol miktarda heyecan arayanlar için ideal bir karışım. Şimdi, cephedeki yerinizi alın, generaller!


MINIMUM Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Xp
İşlemci: Pentium 4
Bellek: 512 MB RAM
Ekran Kartı: 512Mb
Depolama: 1500 MB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Dual-Core Intel i5 CPU @ 2GHz+
Bellek: 1024 MB RAM
Ekran Kartı: Intel 4xxx Series w/ 512MB VRAM or better
Depolama: 2000 MB kullanılabilir alan



Oyun: Frontline: World At War
Tür: Strateji
Platform: PC
Boyut: 890 MB
Crack: TENOKE
Eklenme: 20 Mayıs 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir