XCOM 2 Torrent indir



XCOM 2, yılın 2012 ödüllü strateji oyunu XCOM: Enemy Unknown’un devamıdır.

Dünya değişti. Dünya liderleri uzaylı güçlere koşulsuz teslim olmalarını teklif ettiğinden yirmi yıl geçti. Gezegenin son savunma hattı olan XCOM, yok edildi ve dağıldı. Şimdi, XCOM 2’de, yabancılar Dünya’ya hükmediyor, insanlık için parlak bir gelecek vaat eden parlayan şehirler inşa ederken, uğursuz bir gündemi gizliyor ve yeni düzenlerinden muhalif olanları ortadan kaldırıyor.

Sadece dünyanın sınırlarında yaşayanların bir özgürlük payı vardır. Burada bir güç bir kez daha insanlığı savunmak için toplanır. Her zaman koşarken ve imkansız ihtimallerle karşı karşıya kalan kalan XCOM kuvvetleri küresel bir direnişi ateşlemenin ve yabancı tehdidi bir kez ve herkes için ortadan kaldırmanın bir yolunu bulmalıdır.

RUN ÜZERİNDE XCOM: XCOM’un mobil merkezine dönüştürülmüş bir uzaylı tedarik aracı olan Avenger’ın komutasını ele alalım. Yeni açık uçlu oyun, grev ekibinize nereye rehberlik edeceğinize, popüler desteğin nasıl büyütüleceğine ve düşman karşı operasyonlarıyla ne zaman mücadele edeceğinize karar vermenizi sağlar.

DİRENÇ YAZICILAR: Her biri kendi yetenek ağacına sahip beş asker sınıfı, taktik planınız için belirli askerler oluşturmanıza izin verir.

TAKTİK GUERRILLA SAVAŞ: Yeni oyun sistemleri savaşta daha fazla taktiksel esneklik sunar. Düşman devriyelerini pusuya düşürmek için gizliliği kullanın. Değerli donanım ve eserler için düşmanları yağmalayın. VIP’leri kurtar ve düşmüş yoldaşları çıkarma noktasına taşıyarak kurtar.

YENİ BİR DÜŞMAN IRKI: Yabancı rejimin uygulayıcıları, güçlü yeni yabancı türlerden ADVENT’e çeşitli düşmanlar atışı, farklı bir taktiksel meydan okuma sunuyor.

ARAŞTIRMA, GELİŞTİRME VE YÜKSELTME: Avenger’daki odaları yapılandırın ve inşa edin ve XCOM’a savaş alanında yeni özellikler kazandırın. Tercih ettiğiniz taktiklere uyacak silah ve zırh araştırmak, geliştirmek ve yükseltmek için Bilim İnsanlarınızı ve Mühendislerinizi kullanın.

HER GÖREV EŞSİZ BİR MEYDANDIR: Yabani topraklardan, yabancıların kontrol ettiği mega şehirlerin kalbine, yabancı tesislerin derinliklerine kadar dünyadaki görevlere devam edin. Neredeyse sınırsız harita, görev ve hedef kombinasyonu var.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows® 7, 64 bit
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4700 2.6 GHz veya AMD Phenom 9950 Dört Çekirdekli 2.6 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Grafik Kartı : 1GB ATI Radeon HD 5770, 1GB NVIDIA GeForce GTX 460 veya daha iyisi
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows® 7, 64 bit
İşlemci: 3GHz Dört Çekirdekli
Bellek: 8 GB RAM
Grafikler: 2GB ATI Radeon HD 7970, 2GB NVIDIA GeForce GTX 770 veya daha iyisi
Depolama: 45 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kart



Oyun: XCOM 2
Tür: Strateji
Platform: PC
Boyut: 69 GB
Crack: GOG
Eklenme: 27 Mayıs 2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir