Godhood Torrent indir



Strateji oyunu Godhood‘da kendi dininizi oluşturun. Erdemleri ve kötülükleri seçin. Şerefinizde düzenlenecek ritüellere hazır olan büyük tapınakların yapımına ilham verin. Tapanları rakip tanrılardan uzaklaştırmak için sıralı çatışmalarda inançlı öğrencilerinizi yönlendirin ve geliştirin.

Temel Özellikler
– Kendi dininizi yaratın: Huzurlu meditasyon rahiplerinden, insan fedakarlığının kanına boğulmuş vahşi savaşçı rahiplere, ibadetçilerinizin ahlakını şekillendirmek için düzinelerce dini dogmaları karıştırın ve eşleştirin!

– Öğrencilerini yönlendirin: Öğrenci, dininin kahramanlarıdır. Rehberliğinize gereksinim duyuyorlar – sınıflarını seçip mükemmel bir güçlü misyoner ekibi oluşturmak için yeteneklerini geliştiriyorlar.

– Kutsal alanınızı yönetin: Tapanlar, kutsal alanınızı, yarattığınız dine dayalı yeni tapınaklar ve binalar ile genişletir. Kaynakları toplamak veya öğrencilerinizi daha da güçlendirmek için bunları kullanın.

– Dolaylı kontrol: Öğrencilerinizin güçlü kişilikleri ve kendi zihinleri vardır. Onlara rehberlik etmek için ilahi ilham ve tanrısal müdahaleyi kullanın. Ama dikkat et, nüfuzun ancak sana olan inancı kadar güçlü.

– Sıra tabanlı Ritüel Savaş: Sacraments adı verilen otomatik sıra tabanlı ritüel savaşta diğer dinlerle yüzleşin. Tapanlarını yenmek ve dönüştürmek için huşu, ikna, kaba kuvvet veya hatta flört kullanın.

– Dinlendirici bir efsanevi dünya: Canlı elle boyanmış sanat ve dinlendirici melodiler, kendinizi Godhood’ın sadık ibadet dünyasına ve efsanevi kahramanlara tam olarak daldırmanıza izin verir.

– Tekrarlanabilirlik: Düzinelerce farklı dini emir, erdem, öğrenci sınıfı ve kutsal emanetin kombinasyonlarını deneyin.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
OS: Windows 7 64 bit
İşlemci: AMD FX 3,5 GHz / Intel i3 3,0 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD 4000
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 1 GB kullanılabilir uzay

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim
Sistemi: Windows 10 64 bit
İşlemci: AMD Ryzen 3,5 GHz / Intel i5 3,0 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Grafik: AMD Radeon HD 7700 / NVIDIA GeForce GTX 650
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 1 GB boş alan



Oyun: Godhood
Tür: Simülasyon, Strateji
Platform: PC
Boyut: 836 MB
Crack: GOG
Eklenme: 15 Ağustos 2019

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir