Populous: The Beginning Torrent indir



Populous serisinin üçüncü bölümünde şamanınızı ve takipçilerinin kabilesini, bir yıldız sisteminin 25 gezegeninin tümünü fethetmek ve tanrılığa çıkmak için zor bir arayış içinde kontrol ediyorsunuz. Seride ilk defa, dünya gerçek 3 boyutlu olarak sunuluyor, o zamanlar hem oyuncuları hem de oyun basını şaşırtıyor. Takipçileriniz üzerinde yaptığınız kontrol seviyesi sizi yeni bir seviyeye taşıyor: bireyler sipariş edebilirsiniz veya kaynak toplamak, bina inşa etmek veya düşmanlarınıza saldırmak gibi belirli görevleri yerine getirmek için gruplar.

Populous: The Beginning, dizinin önceki bölümlerinden biraz farklı bir yaklaşım benimsiyor, ancak bu seriyi taze ve yenilikçi tuttuğu için hiçbir şekilde kötü bir şey değil. Bullfrog için cesur bir hareketti, ancak kanıtı, bunca yıldan sonra Populous 3’ün hala büyük bir strateji tanrı oyunu olduğunun kanıtı.


Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Pentium 4, 2.4 GHz
Bellek: 512 MB (1 GB önerilir)
Grafik: 128 MB
DirectX: Versiyon 7



Oyun: Populous: The Beginning
Tür: Rol Yapma (RPG), Strateji
Platform: PC
Boyut: 311 MB
Crack: GOG
Eklenme: 01 Haziran 2019

Yorumlar

  1. oyun çalışıyor ama renkler birbirine girmiş durumda, bu konuyla ilgili yardım rica ediyorum

    1. oyunun kısa yoluna git, Uyumluğa gel, rengi 16x e al ,yine uyumlulukdan Vista,win7 gibi eklentilerin üzerinden çalıştırabilirsin çünkü eski bir oyun.Genelde win10,win8 de direk çalışmabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir